Merhabalar
Evet çalıştığınız için zor bir durum ama demek onlar da en verimli zamanlarını yaşıyorlar olacaklar. Size ilham alın diyeceğim ama işe gidiyoruz erken kalkıyoruz diyorsunuz. Yani size tavsiyem kulaklık takın müzik dinleyerek uyun daha iyidir en azından. O sesleri duymak yerine müzik daha verimli. Eğer komşunuz samimi bir arkadaşınız ise anlayacağı dilden söyleyebilirsiniz ama yabancı ise ne deseniz boş. Aslında onların anlaması lazım yani apartman hayatı bu aşağıda oturan var yukarıda oturan var duymazlar mı diye hiç mi düşünmezler. Bazıları işte sırt sırta dönüp yatarken kimi çiftler de böyle birbirinden memnun

Aslında evliliğin temel taşı olan
cinsellik konusunda siz de bence feyz alabilirsiniz yukarıdakilerden
Aşırı cinsel hayatı olan bir misafirimizin konusuna da bakabilirsiniz. Yorumda bulunabilirsiniz.
''Aşırı cinsel isteklerim var ne yapmalıyım'' konusunda neler yapılabilir yorumda bulunabilirsiniz sizde.
Aşırı cinsel istek kadınlar kulubü aşırı cinsel istek tedavisi hamilemiyim forum'da. Buraya yazmak için çok düşündüm ama başka yere de gidip böyle bir soruyu soramazdım herhalde. Lütfen bana yardımcı olun. Bir bayanım ve 30 yaşındayım bu kadarını bilmelisiniz ve evli değilim. Aşırı bir dürtü...
www.hamilemiyim.org