Merhabalar
Sebamed iyi bir şampuan markası. Kullananlardan oldukça iyi yorumlar alıyorum ben. Bence iyi yapmışsınız bu şampuana geçmekle. Çünkü pantene bir kuaför arkadaşım söylemişti şampuanlar arasında en çok saç döken şampuanmış. Ha şu da var ki senin saç tipin ne ise ona uygun olanını almalısın ki daha yarar sağlasın. Saçlarında sertlik hatta kepek yapması normal ilk zamanlar belki alıştığında geçecek durumlardır. Diğer şampuanlar gibi içinde bizi kandıran saçlarımızı yumuşatan ışıl ışıl yapan kimyasallar olmadığı ve doğal olduğu için saçlarda çok gösteriş yapmasa bile iyi gelecektir mutlaka. En azından bileceksin ki doğal şampuan kullanıyorum. Ama bak aşırı bir dökülmen varsa saçların için bu tip şampuanlarla da çözüm bulamazsın. Uzmana danışıp saç diplerine iyi gelen dökülmesini engelleyen şeyler önerecektir. Sebamed kendim kullanmadım ben ama kızlarımda almıştım ve memnun kalmıştım.
Saç çıkaran yağlar konumuz çok tıklandı mutlaka sen de görmelisin. Altta linki veriyorum hemen gir ve incele. Saçları çıkaran yağlar nelerdir?
Saç Çıkaran Yağlar Saç Çıkaran Şampuan Serum Kür ve diğer şeyler kadınlar kulübü hamilemiyim'de
www.hamilemiyim.org