Merhabalar
Çok geçmiş olsun öncelikle. İlaç evet anksiyete bozukluğu OKB bu tür psikolojik rahatsızlıklarda kullanılan bir ilaçtır. Ama size şunu söylemek istiyorum ki bu tür psikolojik ilaçlar hemen etki göstermeyebilir sabırla kullanmaya devam etmelisiniz. Doktorunuz ne kadar doz dedi ise aşmayın ve azaltmayın. Emin olun daha iyi olacaksınız. İnsanlar su hayatta neler yaşıyor neler. Umarım siz de sağlığınıza kavuşacaksınız. Bu tür depresyon ilaçlarının birden kesilmemesi de gerekir. Çünkü birden bıraktığınızda zorluk yaşayabilirsiniz. Doktorunuz da zaten bakıp düzelme durumuna göre yavaş yavaş azaltacaktır. Bu tür ilaçlar ayrıca başlandığında en az 3 ay kullanılmalı ki gerçek etkisi o zaman anlaşılır. Yine
lustral kullanan arkadaşlar da varsa yorumlarda bulunabilirler.
İlaçlar konusunda bilgi edinmek gerekiyor. Yine depresyon tedavisinde de kullanılan bir ilaç olan lyrica konusunda bilgi almanızı istedim. Merak edenler de aşağıdaki linke tıklayarak konuya ulaşabilir.
"Lyrica 75 mg kullanıyorum ağrılarım geçmiyor" yazımız linkte.
Lyrica 75 mg kullananlar kadınlar kulübü lyrica 75 mg kullanımı hamilemiyim forum'da. Hanımlar 45 yaşındayım ve sebepsiz ağrılarım vardı doktorlar bir şey bulamadı ben romatizmadan şüpheleniyordum ama değilmiş. Fibromiyalji olduğu ortaya çıktı. Doktor bana lyrica 75 mg verdi. Daha önce çok kas...
www.hamilemiyim.org