Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Dini Sorular Cevaplar
Rüyamda ikizlerim oluyordu ne demek acaba?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1129" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar. </p><p>Evvela hayır olsun rüyanız diyerek sözlerime başlayayım. Çünkü rüyanızın baştan sona kadar hayır olduğunu düşünüyorum. Hem hamilesiniz. Bu zaten güzel. Rızık bereket gelecek demek. Hem de sorunsuz bir şekilde doğum yapıyorsunuz. Bir de üstüne üstün <strong>ikiz bebek</strong> görüyorsunuz. Rızkınızın ben iki katına artacağına inanıyorum. Ayrıca çocuklar da temiz yüzlü sıkıntısız gözüküyor. Helalinden geçiminizi sağlayacağınız anlamı çıkabilir. Bolluktan yana şansınız açık olacak yani. Ayrıca bol bol Allah dan istemenizi dilerim. Çünkü <strong>rüyada erkek çocuk</strong> duaların kabul olacağı anlamını da taşımaktadır. Yine de geleceği Allah bilir. Umarım Allah her şeyi gönlünüze göre verir. Mutlu günler dilerim. Rüyamda ben de hamileyken bir kız biri erkek ikizlerim olduğunu görmüştüm gerçekten ne güzel bir rüya hayr olsun diyelim. </p><p></p><p>Rüyada balık tuttuğunu görmek rüyasının yorumunu merak ediyorsanız yazımız ilginizi çekebilir. <strong><em>''Rüyamda balık tuttuğumu gördüm hayr olsun''</em></strong> yazımızı hemen aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. </p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/ruyamda-balik-tuttugumu-gordum-hayir-midir.502/[/URL]</p><p></p><p>Yine rüyada kaynananın boğazını kestiğini görmek aşağıdaki linkte yer alıyor. <strong><em>''Rüyamda kaynanam boğazımı kesiyordu''</em></strong> rüyaların yorumlarına siz de yorum yapabilirsiniz dilerseniz. </p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/ruyamda-kaynanam-bogazimi-kesiyordu.316/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1129, member: 1"] Merhabalar. Evvela hayır olsun rüyanız diyerek sözlerime başlayayım. Çünkü rüyanızın baştan sona kadar hayır olduğunu düşünüyorum. Hem hamilesiniz. Bu zaten güzel. Rızık bereket gelecek demek. Hem de sorunsuz bir şekilde doğum yapıyorsunuz. Bir de üstüne üstün [B]ikiz bebek[/B] görüyorsunuz. Rızkınızın ben iki katına artacağına inanıyorum. Ayrıca çocuklar da temiz yüzlü sıkıntısız gözüküyor. Helalinden geçiminizi sağlayacağınız anlamı çıkabilir. Bolluktan yana şansınız açık olacak yani. Ayrıca bol bol Allah dan istemenizi dilerim. Çünkü [B]rüyada erkek çocuk[/B] duaların kabul olacağı anlamını da taşımaktadır. Yine de geleceği Allah bilir. Umarım Allah her şeyi gönlünüze göre verir. Mutlu günler dilerim. Rüyamda ben de hamileyken bir kız biri erkek ikizlerim olduğunu görmüştüm gerçekten ne güzel bir rüya hayr olsun diyelim. Rüyada balık tuttuğunu görmek rüyasının yorumunu merak ediyorsanız yazımız ilginizi çekebilir. [B][I]''Rüyamda balık tuttuğumu gördüm hayr olsun''[/I][/B] yazımızı hemen aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/ruyamda-balik-tuttugumu-gordum-hayir-midir.502/[/URL] Yine rüyada kaynananın boğazını kestiğini görmek aşağıdaki linkte yer alıyor. [B][I]''Rüyamda kaynanam boğazımı kesiyordu''[/I][/B] rüyaların yorumlarına siz de yorum yapabilirsiniz dilerseniz. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/ruyamda-kaynanam-bogazimi-kesiyordu.316/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
çarşambagününeikigüneklersenizhangigünoluraşağıyaküçükşekildeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Dini Sorular Cevaplar
Rüyamda ikizlerim oluyordu ne demek acaba?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…