Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Kadınlar Kulübü Gebelik
Cinsellik +18
Kürtajdan kaç gün sonra cinsellik yaşarim sizce
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sadmin" data-source="post: 1667" data-attributes="member: 55"><p>Hayatım daha dün kürtaj olmuşsun bu ne acele anlamış değilim. Doktoruna sor hayatım ama normal olarak <strong><em>kürtajdan ne kadar süre sonra ilişkiye girilir </em></strong>diye soruyor isen onun cevabını verelim. <strong><em>7-14 gün </em></strong>içinde ilişkiye girebilirsin bu sürenin arttırımı ya da daha değişik bir gün sana cinsel perhiz durumuna göre doktorun tarafından verilecektir. Onun için sana doktoruna sor dedim. Daha erken zamanlarda yapılan ilişki kanama ve enfeksiyon riskini beraberinde getirecektir lütfen acele etme.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sadmin, post: 1667, member: 55"] Hayatım daha dün kürtaj olmuşsun bu ne acele anlamış değilim. Doktoruna sor hayatım ama normal olarak [B][I]kürtajdan ne kadar süre sonra ilişkiye girilir [/I][/B]diye soruyor isen onun cevabını verelim. [B][I]7-14 gün [/I][/B]içinde ilişkiye girebilirsin bu sürenin arttırımı ya da daha değişik bir gün sana cinsel perhiz durumuna göre doktorun tarafından verilecektir. Onun için sana doktoruna sor dedim. Daha erken zamanlarda yapılan ilişki kanama ve enfeksiyon riskini beraberinde getirecektir lütfen acele etme. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
karakartalhangitakımınlakabıdırküçükharfleaşağıyabeşiktaşyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Kadınlar Kulübü Gebelik
Cinsellik +18
Kürtajdan kaç gün sonra cinsellik yaşarim sizce
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…