Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Kadınlar Kulübü Gebelik
Cinsellik +18
Hangi Pozisyonlarda Hamile Kalınır Bebeğim Olsun İstiyorum Artık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sorumvar" data-source="post: 305" data-attributes="member: 28"><p><h2>Hangi pozisyonlarda hamile kalınır kadınlar klubü hangi pozisyonda hamile kalabilirim hamilemiyim forum'da.</h2><p>Kızlar ya nereden başlayayım bilmiyorum ama 3 yıllık evliyim ilk yıl bebek düşünmedik ama artık yavaş yavaş düşünelim derken yolu açık bıraktık ama hamilelik oluşmadı bir türlü. Birşeyleri yanlış mı yapıyoruz bilemiyorum ama özellikle eşim sürekli yanlış mı ilişkiye giriyoruz acaba demeye başladı. Tecrübeli olanların fikirlerine muhtacım. Asla isyan etmiyoruz daha yeni evliyiz diye kendimizi teselli ediyoruz ama doğru yoldan bir şeyler yapmak istiyoruz. Aşılama ya da tüp yaptırmadık doktora muayene oldum yumurta takibi yapıldı. Sizlere de sormak istiyorum <strong>hangi pozisyon</strong> hamile kalabilmek için önemlidir sizce?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sorumvar, post: 305, member: 28"] [HEADING=1]Hangi pozisyonlarda hamile kalınır kadınlar klubü hangi pozisyonda hamile kalabilirim hamilemiyim forum'da.[/HEADING] Kızlar ya nereden başlayayım bilmiyorum ama 3 yıllık evliyim ilk yıl bebek düşünmedik ama artık yavaş yavaş düşünelim derken yolu açık bıraktık ama hamilelik oluşmadı bir türlü. Birşeyleri yanlış mı yapıyoruz bilemiyorum ama özellikle eşim sürekli yanlış mı ilişkiye giriyoruz acaba demeye başladı. Tecrübeli olanların fikirlerine muhtacım. Asla isyan etmiyoruz daha yeni evliyiz diye kendimizi teselli ediyoruz ama doğru yoldan bir şeyler yapmak istiyoruz. Aşılama ya da tüp yaptırmadık doktora muayene oldum yumurta takibi yapıldı. Sizlere de sormak istiyorum [B]hangi pozisyon[/B] hamile kalabilmek için önemlidir sizce? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
atatürkünannesininadınıaşağıyayazınızbitişikveküçüksadeceisimyeterlisonunahanımyazmayın
Cevap yaz
Ana sayfa
Kadınlar Kulübü Gebelik
Cinsellik +18
Hangi Pozisyonlarda Hamile Kalınır Bebeğim Olsun İstiyorum Artık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…