Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Boğazım sıkılıyormuş gibi hissediyorum çok bunalıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1724" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Yaşadığımız zorlu şeyler zamanla birikir ve ağır gelir ruhumuza bazen de bedenimize. Maalesef herkes şanslı doğmuyor yaşam konusunda. Siz de babanızdan neler gördünüz ama basettiğinize göre zor şeyler olmalı. Hepimizin yaşadığı bazı problemler var tabii ama sizin yaşadıklarınızı dinlesek belki de bizimki sorun mu diyebiliriz. <strong>Boğazınızın sıkılıyormuş gibi hissedilmesi</strong> psikolojik olabilir eğer boğazınızda gerçekten problem yoksa yaşanılan şeyler psikolojik olabileceğini düşünüyorum. Bir psikiyatristten randevu alabilirsiniz. Bu tür <strong>ruhsal problemler</strong> tedavi edilmediği zaman üst üste binerek daha fazla ilerleyebiliyor. Mutlaka bir görünün sizin için iyi olacak inanın bana.</p><p></p><p>Çok işinize yarayacak bir link bırakıyorum aşağıya hepimizin yapması gereken bir şey aslında olumlama. <strong><em>''21 gün olumlama yaptığımızda ne olur''</em></strong></p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/21-gun-olumlama-yaptigimizda-ne-olur.750/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1724, member: 1"] Merhabalar Yaşadığımız zorlu şeyler zamanla birikir ve ağır gelir ruhumuza bazen de bedenimize. Maalesef herkes şanslı doğmuyor yaşam konusunda. Siz de babanızdan neler gördünüz ama basettiğinize göre zor şeyler olmalı. Hepimizin yaşadığı bazı problemler var tabii ama sizin yaşadıklarınızı dinlesek belki de bizimki sorun mu diyebiliriz. [B]Boğazınızın sıkılıyormuş gibi hissedilmesi[/B] psikolojik olabilir eğer boğazınızda gerçekten problem yoksa yaşanılan şeyler psikolojik olabileceğini düşünüyorum. Bir psikiyatristten randevu alabilirsiniz. Bu tür [B]ruhsal problemler[/B] tedavi edilmediği zaman üst üste binerek daha fazla ilerleyebiliyor. Mutlaka bir görünün sizin için iyi olacak inanın bana. Çok işinize yarayacak bir link bırakıyorum aşağıya hepimizin yapması gereken bir şey aslında olumlama. [B][I]''21 gün olumlama yaptığımızda ne olur''[/I][/B] [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/21-gun-olumlama-yaptigimizda-ne-olur.750/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
karakartalhangitakımınlakabıdırküçükharfleaşağıyabeşiktaşyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Boğazım sıkılıyormuş gibi hissediyorum çok bunalıyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…