X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Tırnak soyulması için bakım önerileri

Tırnak soyulması neden olur tırnak soyulması nasıl geçer hangi vitamin eksikliği buna neden olur ne yapabilirim. Evde tırnak soyulması için yapabileceklerinizi bu yazımızdan bulabileceksiniz.

TIRNAK SOYULMASI NEDEN OLUR 

Durduk yere tırnaklarınızın hemen üzerlerinde soyulma ve dökülmeler görebilirsiniz. Peki bu neden olur neden tırnaklarda soyulmalar dökülmeler meydana gelir diyor iseniz hemen anlatalım sizlere. Tırnakların tamamı Keratin isimli bir protein tarafından oluşturulur. Keratin eksikliğinde tırnaklarınız daha çabuk kıyılacak ve soyulacaktır. Tırnak soyulmasına neden olan vitaminler nelerdir diye soruyorsunuz biliyoruz. Bunun tek bir nedeni olmamakla birlikte Tırnak soyulmasının nedeni : Demir eksikliği kalsiyum eksikliği ile ortaya çıkan bir sorundur.

En iyi yüz dolgu maddesi hangisidir?

Haberi Okumak için Tıklayın

El ve ayak bakımı hem sağlığımız hem de dış görünümümüz için önemli. El ve ayakların güzelliğini de bakımlı  tırnaklar gösterir. Çeşitli nedenlerden dolayı bakımsız ve soyulan tırnaklara sahipseniz üzülmeyin çünkü birkaç uygulamadan sonra sizin de tırnaklarınız sağlığına kavuşacaktır. Tırnak bakımı çok uğraş gerektirmez, öyle güzellik merkezlerine de bir dünya para saçmanıza hiç gerek yok. Bir kaç pratik yöntemle nasıl sağlıklı ve bakımlı tırnaklara sahip olacaksınız tüm detaylar yazımızda.

TIRNAK SOYULMASI İÇİN TIRNAK ETLERİNE BAKIM YAPIN

Tırnak bakımının temel kurallarına uyarak tepeden tırnağa güzelliğin keyfini yaşayabilirsiniz. Kırılan tırnaklarınızı güçlendirmek, sararmış rengini açmak için evinizde bir pratik bir bakım yöntemi uygulayabilirsiniz. Tırnaklarınız geçmi uzuyor, sıkmı kırılıyor, bunların önüne geçmenin bir kaç pratik yoluyla sağlıklı tırnaklara kavuşmak mümkün. Sağlıklı tırnaklar sert ama esnek, düzgün yüzeyli ve koyu pembe renkli olur. Tırnak sağlığını korumak için tırnak etrafındaki etlerin düzenli bakımı yapılmadır.

Göz altı morluğu için bakım önerileri

Haberi Okumak için Tıklayın

TIRNAK BAKIMI İÇİN EVDE BAKIM KÜRÜ NASIL YAPILIR ?

Tırnaklarını uzadıkça muhakkak kesin ve boylarını aynı tutmaya çalışın. Çünkü sağlıklı tırnaklar ve bakımlı tırnaklar kesildikçe yerine daha bakımlı ve sağlam tırnaklar gelecektir. Şu alışkanlığı mutlaka edinin. Ellerinize bir miktar limon sıkın ve iyice ovuşturun. Bu hem elde cilt lekesini önlediği gibi, güçlü, beyaz tırnaklara sahip olmanızı sağlayacaktır .Ayrıca tırnaklarınızı zeytinyağı, badem yağı, hindistan cevizi yağı gibi bitkisel yağlara batırarak güçlenmesini ve parlaklaşmasını sağlayabilirsiniz. Tırnaklarınız güçsüz ve çok soyulup kırılıyorsa birazdan vereceğimiz karışımı mutlaka tırnaklarınıza tatbik etmenizi öneriyorum.

Kaş Kirpik Bakımı Nasıl Yapılmalı

Haberi Okumak için Tıklayın

Tırnak Soyulmasının Doğal Çözümü

Malzemeler:

  • *1 yemek kaşığı tuz
  • *1 su bardağı ılık su
  • *1 tatlı kaşığı limon suyu
  • *1 tatlı Kaşığı elma sirkesi
  • *1 çay Kaşığı zeytin yağı

Tırnak Bakım Kürü Hazırlanışı:

Listedeki malzemeleri ölçüleriyle bir kapta karıştırın ve parmaklarınızı bu karışıma batırın.30 dakikalık bekleme süresi yeterlidir. Bu uygulamayı her akşam uygulamanızı tavsiye ederiz. Tırnaklarınızın daha güçlü ve parlak olduğunu birkaç uygulamadan sonra göreceksiniz. Başka bir bakım önerisinde buluşmak üzere sevgiyle kalın

Kışın cilt bakımı nasıl yapılmalı?

Haberi Okumak için Tıklayın